• Özyeğin Üniversitesi Bilgi Toplama Sistemi
    ✓ Sade ve Yalın Tasarım
    ✓ KVKK Uygunluğu

Ozu Form Hakkında

OzU Form, Özyeğin Üniversitesi idari ve akademik birimlerinin, ihtiyaç duyduğu bilgilerin toplanması için kullanılan bilgi toplama platformudur. Toplanan bu bilgiler, birimlerin süreç iyileştirmesi ve yönetimi için kullanılmaktadır. Bu sistem üzerinde toplanacak veriler için KVKK yükümlülükleri işletilmektedir.

Destek

Formlarda karşılaştığınız problemler için yardım sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Yardım sayfası aracılığıyla çözüm bulamadığınız sorunlar için bizlere “solutioncenter@ozyegin.edu.tr” maili üzerinden ulaşabilirsiniz. Probleminiz ilgili birimlere yönlendirilecek ve en kısa sürede sizlere destek verilmeye çalışılacaktır.

Kolay Kullanım

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlanabilmesi için sade ve yalın bir tasarım seçilmiş olup, formlar üzerinde yönlendirici ve bilgilendirici metinler bulunmaktadır. Web ve mobile tarayıcılar için uyumlu olan formlar ile istenilen cihaz üzerinden bilgiler hızlıca ve kolayca doldurulabilmektedir.

Her türlü sorunuz için bizlere solutioncenter@ozyegin.edu.tr hesabından ulaşabilirsiniz.
    Yardım